- Ny dirigent fra høsten 2010
    - Voksne aspiranter i Skittenelv Musikkorps
    - Rekrutteringsturne

Voksne aspiranter i Skittenelv Musikkorps

Fra høsten 2010 startet vi en gruppe med voksne aspiranter i Skittenelv Musikkorps som ble svært vellykket.
Korpset er derfor stadig på utkikk etter flere medlemmer, og vi tar like godt i mot voksne musikanter, som yngre musikanter. Man behøver ikke ha noen spesiell erfaring, men pågangsmot og det å være lærevillig er to viktige stikkord. Vi har hatt stor suksess med våre voksenaspiranter sålangt, og de som startet høsten 2010 er nå godt etablert i hovedkorpset som fullverdige medlemmer. Vi tar opp voksenaspiranter fortløpende gjennom hele året.

Interessert i å starte å spille igjen, eller kanskje starte for aller første gang? Det er ikke for sent! Send en mail til: ninatheresebakke@gmail.com for nærmere info.

Spre gjerne denne gode nyheten til alle du kjenner som kan være potensielle voksen-aspiranter.