- Ny dirigent fra høsten 2010
    - Voksne aspiranter i Skittenelv Musikkorps
    - Rekrutteringsturne

Sommerkurs 2010

NMFs sommerkurs er i gang over hele landet, og i uke 31 er Kenneth, Camilla og Ruben på kurs på Soltun Folkehøgskole på Evenskjer utenfor Harstad.

Camilla og Ruben er på Gult kurs som er for de yngste musikantene, og Kenneth er på Rødt kurs som er for de som er litt eldre.

Dagene er fylt med spilling, lek, flørting (?) og mange nye bekjentskaper.

Dette er en flott avslutning på sommerferien og en super oppladning til korpsøvingene denne høsten.

I uke 32 er det de eldste musikantene som skal på kurs, og da er det Håkon, Thomas, Martine og Anna som skal til Soltun.

Til sammen har Skittenelv Musikkorps 7 deltakere på sommerkurs i år - mot bare 3 i fjor. Dette er vi veldig fornøy med, og håper at årets deltakere inspirerer alle de andre til deltakelse neste sommer.

I Billedgalleriet kan du se flere bilder av musikantene på årets sommerkurs.