- Korpstur til Oldervika!
    - Absolutt Filmmusikk 2012!
    - Øvetips!
    - VÅRSEMESTERET - øvingsplan
    - Øvingshelg 20 - 22. april
    - 1. Mai-konsert med Skittenelv Musikkorps!
    - ÅRSMØTE
    - Skittenelv Musikkorps @ Facebook

Korpstur til Oldervika!

Lørdag 16 juni skal Skittenelv Musikkorps på en aldri så liten korpstur!
Planen er å gjøre noe hyggelig og sosialt før sommerferien, og da det i år ikke ble noen større stevne- eller utenlandstur, bestemte vi oss for å ta i bruk nærområdet!

Lurer du på om du skal begynne i korpset? Kom og hils på oss når vi er på tur, da vel!
Vi skal spille på et arrangement i byen på dagtid lørdag 16. juni. Korpset blir å marsjere i gatene og sørge for god stemning.
Etter denne by-spillingen, vender vi korpset om og mot Oldervika. Her ute skal vi bo på skolen (og i telt), grille, spille en liten konsert for Oldervikingene, og finne på mye sprell!
Vi blir i Oldervika til søndag 17. juni.

Håper så mange som mulig har lyst til å komme å høre på oss når vi spiller minikonsert! Konserten blir høyst sannsynlig kl. 18.00 på Oldervika tidligere skole.

Vi ser frem til helga!