- En liten oppdatering på nettsiden!
    - JULEKONSERTEN ER FLYTTET !
    - Godt nytt år!
    - KLARE FOR OPPSTART?

Godt nytt år!

Nå er jula over, og spilleformen begynner sakte men sikkert å vende tilbake og vi er klare for en innholdsrik vår!
Korpset er nå i gang med vårsemesteret, og vi er i gang med planlegging av vårens samarbeidsprosjekt med Tromsø Brass. Noter prøves ut, idéer testes, og det er en spennende prosess å velge ut hvilken musikk vi skal bruke.

Tilsammen blir vi et stort brassband med ca. 50 musikanter, og vi ønsker å spille variert musikk fra "brassband- verdenen".

Pass på så du holder spilleformen oppe - vær flink å øve hjemme mellom onsdagsøvingene!

Korpset øver som vanlig onsdager på Krokelvdalen barneskole kl. 18.00 - 20.30.

Aspirantene øver mellom kl. 17.00 og 19.30 - avhengig om de har enkelttime eller fellesøving.

Vi blir fortsatt glade for nye medlemmer, og ønsker nye medlemmer velkommen! Nå har vi for tiden en ganske stor aspirantgruppe, og det er fordel om man har spilt før dersom man ønsker å starte nå midt i korps-året. Da kan man starte rett i hovedkorpset.
Ta kontakt med dirigenten på tlf. 480 30 273 om du er nysgjerrig og tenker på å starte opp med spillingen igjen!

Godt nytt øveår!

Dirigenten.