- En liten oppdatering på nettsiden!
    - JULEKONSERTEN ER FLYTTET !
    - Godt nytt år!
    - KLARE FOR OPPSTART?

En liten oppdatering på nettsiden!

Nettsiden til Skittenelv Musikkorps er per tiden litt lite aktiv, men vi jobber med saken. Vi ber de av dere som er interessert i å holde dere oppdatert om hva korpset holder på med for tiden, om å besøke facebooksiden "Skittenelv Musikkorps" !

Oppdateringer på nettsiden kommer!

DU som besøker nettsiden vår nå kan jo lese litt om hva vi har holdt på med i det siste:

Korpset har forøvrig hatt en innholdsrik høst, og vi gir gjerne en kort oppdatering om hva vi holder på med / hva som skjer i korpset:

- Vi hadde en flott rekrutteringsturné tidligere i høst som førte til at korpset fikk tett i underkant av 20 nye aspiranter. Vi rekrutterte fra Skittenelv skole, Skjelnan skole og Krokelvdalen skole.

- Vi har per dags dato tre juniorer som gradvis kommer mer og mer inn i hovedkorpset.

- 18. til 20. oktober var vi i Tromvika på øvingshelg, noe både barn, ungdom og voksne syns var stas! Der ble det mye spilling, sene netter (kanskje særlig for ungdommene??), bading i et godt oppvarmet basseng, pizza fra Peppes(!!) og ikke minst mye lek og moro! Sosialisering er en viktig del av det vi holder på med, og vi håper at alle aspirantene som var med ble kjent med flere av medlemmene i hovedkorpset!

- Korpset, med både hovedkorps og juniorer- og aspiranter deltok på Nordnorsk Mesterskap for korps den 28. oktober. Korpset gjorde en strålende jobb og havnet på en solid 2. plass! Tema for konkurransen var "80-tallet", og det var mange spenstige kostymer å se! Aspiranter og juniorer fremførte et fabelaktig danseshow!

- Julekonserten nærmer seg, og korpset har nylig startet opp med julerepertoaret. Årets julekonsert blir i Kroken kirke lørdag 7. desember - og vi kommer tilbake med oppdatering av klokkeslett for konserten. Men vi kan allerede garantere at det vil bli en fin opplevelse!

-Ellers øver korpset som vanlig hver onsdag mellom 18.00 og 20.30, og vi er stadig på jakt etter nye medlemmer! Dersom "noen kjenner noen som kjenner noen" som spiller kornett eller tuba, er dette instrumentgrupper hvor vi trenger folk! Ikke vær redd for å ta kontakt på mail: skittenelvmusikkorps@gmail.com . Forøvrig ønsker vi jo alle instrumenter velkomne i korpset, såklart!