Korpsets historie

Skittenelv Musikkorps er et generasjonskorps med medlemmer hovedsaklig fra fastlandet nord for Tromsdalen. Korpset ble stiftet i 1981 og er et av byens tre brassband, det vil si at korpset kun har messinginstrumenter og slagverk. Hovedfokus i korpset vårt er at musikantene skal trives og at deres musikalske ønsker skal komme frem. Vi arbeider årlig med et allsidig repertoar som vi sammen velger ut, og deltar selvsagt også på de tradisjonelle 17.mai, jul- og vårkonsertene som er å regne som korpsets høytider.

Korpsets leder er Kristin Nilsen, og deres dirigent og musikalsk leder siden 2011 er Nina Therese Bakke. Skittenelv Musikkorps har en jevn blanding av medlemmer under og over 16 år. Vi har stort fokus på rekruttering, og vi har også de siste årene satset på å få inn flere voksne aspiranter, noe som har vært positivt for både den yngre og eldre garde i korpset.
Marius Slåttsveen er instruktør for aspirant/junior.